Henric Keetell

Keetell Juridisch Vastgoed Advies

Ik ben een senior jurist bouw- en vastgoedrecht, energietransitie en duurzaamheid. Ik houd mij bezig met gebiedsontwikkeling, projectontwikkeling, realisatie en renovatie van vastgoed, energietransitie en duurzaamheid, koop en huur. Ik werk graag met Peter van de Mheen om elektrotechnische installatiewerkzaamheden te laten uitvoeren. Peter is positief en erg vriendelijk. Heel fijn om mee te werken.

Peter werkt volledig zelfstandig
Hij neemt een klus aan en werkt die volledig zelfstandig af. Opvallend daarbij is dat hij echt luistert naar mijn wensen en tussentijds de voortgang afstemt. Achteraf controleert hij ook of alles voldoet en hij kan zelfs op een laatste moment extra gas bij geven. Zo weet ik zeker dat niets aan toeval wordt overgelaten en dat het werk op tijd af is. Peter komt bovendien altijd zijn afspraken na en dat geeft mij extra vertrouwen.

Zorgvuldige financiƫle afwikkeling
Peter is daarnaast ook integer. Ik ontvang keurige offertes van hem en de financiƫle afwikkeling is zorgvuldig. Ook als er minderwerk is! Dan betaal ik minder dan eerder was afgesproken. Uitzonderlijk!

Henric Keetell