Laadpaal

Overweegt u aankoop van een elektrische auto? Denk dan ook aan de voordelen van een eigen laadpaal bij u voor de deur. Het is heel erg praktisch en bovendien ook financieel aantrekkelijk. Altijd een vrij laadpunt tot uw beschikking en minder gebruik van openbare laadpunten. Doorgaans is het stroomtarief thuis goedkoper dan van een publieke laadpaal.

Zonder wachten maximale actieradius

Een elektrische auto opladen kost meer tijd dan brandstof tanken. Zonder eigen laadpunt sta je regelmatig te wachten bij openbare laadpunten. Logisch want steeds meer mensen rijden elektrisch. Met een eigen laadpaal ben je verzekerd van een gegarandeerd oplaadpunt zonder wachttijd. Bovendien laadt je de accu’s van je auto helemaal vol als de auto s’nachts stilstaat. Zo begin je iedere dag met maximale actieradius.

  • Altijd een vrij laadpunt tot je beschikking en ook nog eens dicht bij huis
  • De laadpaal verdien je gemiddeld al na drie jaar terug
  • Nauwelijks nog afhankelijk van openbare laadpunten

Met zonnepanelen op je dak extra voordeel

Met zonnepanelen op je dak is ‘tanken’ extra voordelig. Je kunt dan je elektrische auto opladen met stroom die door de zon wordt opgewekt. Je laadt dan eigenlijk gratis. Helaas is het weer in Nederland niet altijd gunstig voor hoge opbrengst. Dan is thuis opladen nog goedkoper dan onderweg bij snellaadstations.

Wil u goed advies en uitleg op maat? Neem dan contact op voor een afspraak bij u thuis.