Inbraakbeveiliging

Inbraak in uw woning of bedrijf veroorzaakt financiële- en emotionele ellende. Denk daarom eens aan inbraakbeveiliging om ongewenste gasten buiten uw deur te houden. De inbraakinstallaties signaleren doeltreffend ongewenste gasten en melden direct door aan u en meldkamer(s). Zo woont u veilig en zijn uw eigendommen beter beschermd. Door de moderne en compacte onderdelen is inbraakbeveiliging onopvallend in te passen in elk type interieur.

Van eenvoudig tot zeer uitgebreid

Inbraakinstallaties zijn er van eenvoudig tot zeer geavanceerd en altijd afgestemd op uw specifieke situatie. We beginnen daarom met een gericht advies over verschillende alarminstallaties. Met of zonder camerabewaking. Vervolgens regelen wij het hele traject van installatie, onderhoud, controle en doormelding aan u en de meldkamer.

Toegangscontrole voor woning en bedrijf

Van de Mheen Elektra biedt diverse professionele systemen voor toegangscontrole. Zo staat uw deur open voor gasten die een afspraak hebben en blijven ongenode figuren buiten. Toegangscontrole biedt tal van mogelijkheden om bijvoorbeeld vanuit uw woning toezicht te houden op het bedrijfspand. Zo bepaalt u ook op afstand wie binnenkomt en wie niet. Ook wanneer u niet thuis bent.

Camerabewaking

Met camerabewaking heeft een paar extra ogen die uw eigendommen bewaken. Ook als u niet aanwezig bent. Het werkt aantoonbaar preventief tegen diefstal, vandalisme en overvallen. Via internet bekijkt u real-time de beelden en worden hulpdiensten desgewenst gewaarschuwd. Camera’s worden ook gebruikt voor klanten tellen of registreren en volgen van objecten. De mogelijkheden van camerabewaking van Van de Mheen zijn bijna eindeloos! Onze adviezen zijn altijd op maat gemaakt voor uw situatie en eisen. Met uw wensen en budget stellen wij de juiste camera set samen!

Erkend installateur

Wilt u meer weten? Neem dan contact op voor een afspraak bij u thuis.