Elektrische installatie

De elektrische installatie in huis bestaat uit de meterkast met buizen, kabels, leidingen, schakelaars en wandcontactdozen. Vaak onzichtbaar weggewerkt in muren en plafonds maar daarom niet minder belangrijk. Een goede installatie is essentieel voor uw veiligheid. Van de Mheen is vakkundig en maakt betrouwbare elektrotechnische installaties voor bedrijven en particulieren. Voor nieuwbouw en verbouwing.

Gespecialiseerd in ontwerp, aanleg en onderhoud elektrotechnische installatie

Elektrotechnisch Bureau Van de Mheen is gespecialiseerd in het ontwerp, aanleg en onderhoud van elektrotechnische installaties. Wij werken volgens de laatste wettelijk gestelde normen en houden de ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten. Zo zal uw elektrotechnische installatie ook in de toekomst zonder problemen blijven functioneren. Ongeacht de omvang en complexiteit voor woning of bedrijfspand. Uw wens staat bij ons centraal.

We doen wat we beloven

Ons team staat bekend als betrokken vakmensen die hun afspraken nakomen. Wij doen wat we beloven en hebben oog voor uw wensen. Uiteraard zijn wij vakkundig en op alle vlakken gecertificeerd en voorzien van de benodigde keurmerken.

Wilt u kennismaken en een vrijblijvend advies? Neem dan contact  op voor een afspraak bij u thuis.