Domotica

Domotica is ontwikkeld om ons leven in huis gemakkelijker te maken. Zo veranderen processen en handelingen in huis van handmatig naar automatisch. Van eenvoudige zaken als de temperatuur en verlichting in diverse ruimten. Tot en met een ‘slim’ huis waarin domotica echt een integraal onderdeel wordt van uw leven. Van de Mheen Elektra maakt het allemaal mogelijk.

Gemak, veilig en comfort

Domotica maakt uw leven gemakkelijk door bijvoorbeeld de garagedeur te openen zodra u thuis komt. Schakelt het de verlichting automatisch zodat u niet in het donker tast. En bekijkt u eenvoudig de camerabeelden van de inbraakbeveiliging bij een alarm. Met domotica woont u met meer gemak, vergroot het uw veiligheid en geniet u van optimaal comfort.

Domotica hoeft niet duur te zijn

Domotica hoeft niet duur te zijn. Bijvoorbeeld met je smartphone de verlichting in huis aansturen is niet ingewikkeld en vergt geen complex systeem. Het automatiseren van eenvoudige processen en handelingen is tegenwoordig echt goed betaalbaar. Laat u daarom niet afschrikken door het idee van extreme luxe prijzen. Die tijd is al lang voorbij.

Wil u goed advies en uitleg op maat? Neem dan contact op voor een afspraak bij u thuis.